Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Lohja700-juhlavuoden logolle lisää käyttöoikeuksia – juhlatyöryhmä hyväksyi yrittäjiä mukaan

Kaikkiaan 35 lohjalaiselle yrittäjälle ja palveluntuottajalle on tähän mennessä myönnetty Lohjan 700-vuotisjuhlavuoden logon käyttöoikeus.

Lohjan kaupunki tiedottaa, että Lohja700-juhlatyöryhmä käsitteli kokouksessaan 31.10.2022 paikallisilta toimijoilta saapuneita anomuksia Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeuden saamiseksi.

Juhlatyöryhmä on nyt myöntänyt juhlavuoden logon käyttöoikeuden Vaahterateatterille kesän 2023 näytelmään ja Teatteri Aploodille Teatterifestivaalit 2023:lle, Tytyrin Trekooli Oy:lle, Lohjan Pallo ry:lle, Coffee Boxin omenanmakuiselle kuplateelle, KühlTuli Productions ry:lle Tyynelä Galleryn kesänäyttelyyn ja lohjalaisten nuorten kanssa toteuttavaan yhteisötaideteokseen, Anne-Mari Vainion, Pauliina Kallion ja Pia Sävelkosken (trio): konserttisarjaan, Hilman Herkun omenamehulle ja omenalimpulle, Virkkalan Kulttuurin Ystävät-Virkby Kulturvänner ry:lle yhdistyksen juhlavuoden tapahtumille, Heidi Laakson (sopraano) ja Kaj Ekmanin (pianisti): Omenankukat -konsertille.

Aiemmin Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeuden ovat saaneet muun muassa Piia Virta Lohja-aiheisiin taidejulisteisiin, Anna-Mari Kaskinen lastenkirjaan, Lohjan Oppaat Lohja-teemaisiin opastettuihin bussi- ja kävelyretkiin ja St. Honoré Lohja700-leivoksiin ja -kakkuhin.

Yritykset ja palveluntuottajat voivat edelleen hakea Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeutta omalle tuotteelleen tai palvelulleen. Tuoteideat osoitetaan sähköpostitse kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Merja Lonkaiselle

merja.lonkainen@lohja.fi.

Tuotteet voivat olla elintarvikkeita, esineitä tai palveluita. Erityisesti toivotaan juhlavuoteen ja paikkakunnan imagoon sopivia, paikallisia tuotteita. Lohja700-työryhmä käsittelee jokaisessa kokouksessaan kokoukseen mennessä saapuneet uudet anomukset.