Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lohjalla juhlitaan sunnuntaina: Lapsen oikeuksien viikon päätapahtuma Laurentius-talossa

Tällä viikolla vietetään Lapsen oikeuksien viikkoa. Kyse on teemaviikosta, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Lohjan kaupunki tiedottaa, että kaupunki on mukana viettämässä teemaviikkoa muun muassa järjestämällä Lapsen oikeuksien viikon päätapahtuman.

Lapsen oikeuksien viikon päätapahtuma järjestetään Lapsen oikeuksien päivänä su 20.11.2022 klo 10–14.30 Laurentius-talossa, ja ovet aukeavat klo 9.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Laurentius-talossa ollaan sukkasillaan.

Sisältöä päivään ovat tuottamassa Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico, Lohjan Tanssiopisto, Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto, Xjumpit, Lohjan harrastajanäyttelijät ry, Tanssiopisto Vinha, Musiikkikoulu Demo, alueellinen nuorisotyö, Moottoripaja, Lohjan kamppailukeskus, Lohjanseudun kuvataidekoulu ja Käsityö- ja muotoilukoulu Taito Etelä-Suomi.

Koko tilaisuuden ajan on mahdollista maistella koulu- ja päiväkotiruokaa sekä tutustua koulujen ja päiväkotien siivousvälineisiin ja –tekniikkaan, huilata Silittämössä oman silittäjän tai silitettävän kanssa, kuunnella turvallisuudesta kertovia tarinoita, tutustua erikieliseen lastenkirjallisuuteen tai pelata lautapelejä Lohjan kaupunginkirjaston järjestämänä, piipahtaa esittelypisteille tutustumaan lasten ja nuorten palveluihin ja toimintaan sekä ostaa Laurentius-salin kahvilasta pientä purtavaa.

Tilaisuuden päätteeksi Laurentius-salissa esiintyvät Ikkalan bändikoulu ja Safetybox.

Infopiste palvelee tapahtuman vieraita koko tapahtuman ajan Laurentius-talon A-oven läheisyydessä. Sieltä saa lisätietoja ohjelmasta ja tapahtumatiloista.