Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siuntion Lucia-neidon äänestys alkoi – tänä vuonna mukana neljä ehdokasta

Siuntiossa valitaan jälleen Lucia-neito tuomaan valoa ja lämpöä kaikille siuntiolaisille. Mukana on tänä vuonna neljä ehdokasta: Linda Bollström, Wilma Holmberg, Hilda Puumalainen ja Daniela Wasström.

Lucia-äänestys alkoi tiistaina 22. marraskuuta ja päättyy perjantaina 2. joulukuuta. Äänestää voi seurakuntatalolla, terveyskeskuksessa, kirjastossa, apteekissa, S-marketissa ja Fennia Areenassa. Myös kouluissa ja ikäihmisten päivätoiminnassa tarjotaan mahdollisuus äänestämiseen.

Lucia-neidot esiintyvät Joulukadun avajaisissa 25. marraskuuta ja Lucia kruunataan Siuntion kirkossa tiistaina 13. joulukuuta kello 18.00.

Siuntion Lucia-tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Siuntion Folkhälsan yhteistyössä Siuntion seurakuntien kanssa. Tapahtumaa mahdollistamassa ovat myös mm. Siuntion Säästöpankkisäätiö, Siuntion kunta, Lions Club Sjundeå-Siuntio ry, partiolaiset Siuntion Koskikarat ry ja Siuntion S-Market.

1. Linda Bollström

Hei, nimeni on Linda Bollström. Minä olen 16-vuotias. Minä asun Siuntiossa ja käyn koulua Mattlidenin lukiossa. Musiikkiarvosanani on 9. Vapaa-ajallani pelaan käsipalloa Siuntion SIF:issä ja vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Kuvailisin itseäni huomaavaiseksi ja ystävälliseksi ihmiseksi. Olen kovin innostunut saadessani olla mukana tämän vuoden Lucia-tapahtumassa, auttaen jakamaan valoa ja lämpöä Lucia-aikana.

2. Wilma Holmberg

Hei, nimeni on Wilma Holmberg. Olen 16 -vuotias ja kotoisin Lappersista, Siuntiosta. Käyn koulua Mattlidenin lukiossa. Musiikkiarvosanani on 9. Eräitä harrastuksiani ovat taide ja urheilu. Tykkään viettää aikaa ystävieni ja perheeni kanssa, pelaan myös käsipalloa Siuntion SIF:issä. Kuvailisin itseni eloisaksi ja huomaavaiseksi persoonaksi. Olen aina arvostanut Lucia-perinnettä, ja olen kiitollinen, että tänä vuonna saan olla mukana jakamassa iloa.

3. Hilda Puumalainen

Nimeni on Hilda Puumalainen ja olen 16-vuotias. Käyn koulua Mattlidenin lukiossa ja musiikkiarvosanani on 9. Vapaa-ajallani pelaan käsipalloa Siuntion SIF:issä tai vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olen iloinen ja huomaavainen persoona. Lucia-perinne on aina ollut minulle tärkeä, koska se merkitsee sitä, että kohta on joulu. Odotan innolla saada olla mukana jakamassa valoa ja toivoa.

4. Daniela Wasström

Nimeni on Daniela Wasström ja olen 16-vuotias. Käyn koulua Töölön ruotsinkielisessä lukiossa. Vapaa-ajallani pelaan käsipalloa Siuntion SIF:issä, ja tykkään viettää aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Musiikkiarvosanani on 9. Olen iloinen ja innostunut ihminen. Minulle Lucia on aina ollut tärkeä perinne, ja olen kovin iloinen, että saan olla mukana jakamassa lämpöä ja valoa.