Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapsille omat pikkujoulut jälleen Virkkalan Klubitalolla – Mukana järjestelyissä muun muassa paikallisia järjestöjä

Teatteri Trala järjestää tulevana viikonloppuna neljättä kertaa Lasten omat pikkujoulut Virkkalassa. Kahtena päivänä nähdään kello 15 alkaen Virkkalan Klubitalolla jouluinen lasten mininäytelmä, lauletaan yhdessä joululauluja ja tavataan vielä joulupukki. Noin puolentoista tunnin mittainen juhla maksaa kymmenen euroa henkilöltä ja liput varataan etukäteen. Ne maksetaan käteisellä tai kortilla juhlapaikalle tultaessa.

– Lipun hintaan sisältyvät pikkupaketit lapsille, kertoo Teija Malén Teatteri Tralasta.

Hän kertoo, että mukana pikkujoulujen järjestelyissä on myös järjestöjä sekä muita paikallisia toimijoita. Muun muassa lapsille tarkoitettuja paketteja on ollut valmistamassa Pelastakaa Lapset ry Lohja. SSO on ostanut yhdistysten kautta lippuja, jotta vähävaraisten perheiden lapset pääsisivät ilmaiseksi juhliin. Kahvilalipukkeen sisältäviä ilmaislippuja voi varata tekstiviestillä Pelastakaa Lapset ry Lohjan numerosta 044 296 3322. Varattuja ilmaislippuja jaetaan torstaina 24.11. klo 17–18 Virkkalan Klubitalolla osoitteessa Kala-Kokkosentie 4.

– Meillä on myös aina ollut yhteistyötä Hopen kanssa. Hope arpoo kontaktiensa kautta perheitä, jotka saavat lippuja tapahtumaan, Malén kertoo.

Ostettavissa on myös noin puoli tuntia kestävän näytelmän väliajalla herkkuja Joulumuorin kahvituvasta, josta vastaa Lohjan Pingviini-jäätelökioski. Juhlan huipennuksena esiintyvän joulupukin kanssa taas saa halutessaan ottaa maisemoidun yhteiskuvan. Pikkujoulut on suunnattu noin alle 10-vuotiaille lapsille huoltajineen.

Lasten omat pikkujoulut kahdessa kattauksessa Virkkalan Klubitalolla (Kala-Kokkosentie 4) la–su 26.–27.11. klo 15–16.30. Lippuvaraukset (10 e henkilö) tehdään osoitteeseen info@teatteritrala.fi tai puhelimitse numeroon 041 431 3939.