Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Riina Vakkilainen sairastaa parantumatonta rintasyöpää ja tietää kuolevansa

Näköislehdessä tänään 20 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Henkilö: Yleensä kuolemasta puhuvat ne, jotka jäävät jäljelle. Mutta miltä kuolemaan valmistautuvasta itsestään tuntuu? Parantumatonta rintasyöpää sairastava Riina Vakkilainen tietää vastauksen.

Ulkomaat: Venäjän parlamentti on säätämässä lakipaketin, joka kieltäisi kaiken ”homopropagandan”. Se on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille merkki entistä vaikeammista ajoista.

Lue The New York Timesin juttu.

Henkilö: Yksivuotiaana Hue Vo pakeni perheensä kanssa veneellä Vietnamista ja päätyi Suomeen. Nyt hän on neljän K-Marketin kauppias.

Kulttuuri: Janne Könösen uutuusteoksessa natsi-Saksan tavoitteet Suomessa avautuvat osana suurempaa Pohjolaan kytkeytyvää kokonaisuutta. Suomen sotilaallisen panoksen lisäksi Hitleriä kiinnosti maamme puutavara.

Ajassa: Testasimme kuusi erilaista joulukalenteria: kolme syötävää ja kolme juotavaa tarjoavaa. Hintalaatusuhde koettiin jokaisen kalenterin kohdalla varsin hyväksi.

Harrastus: Sirpa Valtonen, 52, ja hänen tyttärensä Anni Tompuri, 26, ja Emmi Hakulinen, 31, löysivät melonnasta yhteisen harrastuksen. Viime kesänä he meloivat 548 kilometrin reitin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsii-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Länsi-Uusimaan verkkopalvelut 9 viikon ajaksi 9 eurolla. Tilaa jakso tästä!