Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Kysely: Nämä ovat suomalaisten mielestä suurimmat uhat – Joka kolmas kokee turvallisuutensa heikentyneen

Lähes joka kolmas (31 prosenttia) suomalainen kokee, että hänen perheensä turvallisuus on heikentynyt tänä vuonna. Tieto selviää Telian tuoreesta kyselytutkimuksesta.

90 prosenttia kuitenkin pitää turvallisuuttaan edelleen erittäin tai melko hyvänä, Kantarin toteuttamasta tutkimuksesta ilmenee.

Näin pitkään kännykkäverkko toimii, jos sähkö katkeaa – Ensimmäisenä simahtaa netti, jos puhelimessa ei ole tätä ominaisuutta

– Tämä on melkoinen muutos yhdessä vuodessa. Tuloksista näkee selvästi, että uhkakuvat ovat lisääntyneet ja yhteiskunnan varautumista niihin pidetään riittämättömänä, sanoo tiedotteessa Kantarin tutkimusjohtaja Anna Rautio.

Kyselyn mukaan suomalaiset pitävät suurimpina uhkina energiaa, taantumaa, sotaa ja kyberhyökkäyksiä.

Uutissuomalainen: Siviilipalvelusmiehet hakevat nyt takaisin varusmiespalvelukseen

Pasi kävi sivarin, mutta tuli toisiin aatoksiin ja lähettää nyt Puolustusvoimille terveiset – ”En usko olevani ainoa, joka tällaisia pohtii"

Vastaajilta kysyttiin, miten Suomi on varautunut erilaisiin uhkiin. 88 prosenttia suomalaisista arvioi, että yhteiskunta ei ole riittävästi varautunut pakolaistulviin. Seuraavina listalla olivat ympäristökatastrofit (85), poliittiseen päätöksentekoon vaikuttavat ongelmat (83) ja taantuma (78).

Turvallisuusaiheiseen kyselytutkimukseen vastasi 21.–28. marraskuuta kaikkiaan 1 005 ihmistä.

USU: Hätäkeskukseen voi pian saada yhteyden chatilla

Ilmiö: Sähköautot ovat alttiita oudoille hyökkäyksille – Näin hakkerit pääsevät autoihin käsiksi Bluetoothin kautta

Älä ihmettele, jos naapurissasi ulisee tänään kello 18 – tässä syy