Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OperArtin Iloisen lesken hurmaa Lohjalla 1. huhtikuuta – suosittu operetti on täynnä tarttuvia melodioita, glamouria ja ilottelua

Lohjalaisen OperArt Jyrki Anttila Oy:n tuottama Iloinen leski -operetti pysähtyy kevään kiertueellaan Lohjan Laurentius-salissa huhtikuun ensimmäinen päivä.

Frans Léharin kupliva Iloinen leski -operetti on yksi kaikkien aikojen suosituimmista opereteista. Se on täynnä tarttuvia melodioita, glamouria ja ilottelua. Jyrki Anttilan tuottamana Iloinen Leski päästetään vauhtiin Juulia Tapolan tekemällä uudistetulla ohjauksella.

Pontevedro II -laivan vesillelasku ja kastamisjuhla ovat alkamassa, mutta todellisuudessa koko laiva avajaiskekkereineen on järjestetty velkarahalla. Laiva on konkurssikypsä jo ennen ensimmäistä matkaansa.

Laivan kapteenilla Paroni Zetalla on kuitenkin jo suunnitelma laadittuna; jonkun laivan upseeristosta on naitava kirjansa julkistusjuhliaan risteilyllä pitävä miljonäärileski Hanna Glawari, ja näin pelastettava Pontevedro II konkurssilta.

Tunnetuimpia operetin kappaleita ovat muun muassa Viljalaulu ja duetto Vait' on huulet.

Operetissa esiintyvät solisteina muun muassa Jyrki Anttila, Hanna-Kaisa Nyrönen, Laura Pyrrö, Jouni Kokora, Vikke Häkkinen, Marika Hölttä ja Tuomas Miettola.

Mukana ovat myös Operettikuoro ja Salonkiorkesteri Operetta.

Lipunmyynti Lohjan näytökseen on jo käynnistynyt Lippupisteessä ja OperArtin ryhmämyynnissä.

Iloinen leski -operetti Lohjan Laurentius-salissa la 1.4. klo 14. Liput Lippupiste, OperArtin ryhmämyynti.