Etsimme vapaaehtoisia ystäviä maahan muuttaneille naisille

Lähde maahan muuttaneelle naiselle ystäväksi!

Kiinnostaako sinua toisen kulttuurin ihmiset ja kulttuurit?
Lähde tekemään mielekästä vapaaehtoistyötä - ystäväksi maahan muuttaneelle naiselle!

MLL Uudenmaan piiri kouluttaa hyvin suomea puhuvia naisia ystäviksi maahanmuuttajanaisille. Toiminnan tarkoitus on tukea maahan muuttaneiden naisten sopeutumista Suomeen, edistää suomen kielen oppimista ja tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Jokaiselle maahanmuuttajaäidille pyritään löytämään ystävä, joka asuu lähistöllä ja jonka kanssa äidillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita tai vaikka samanlainen elämäntilanne. "Now first time I'm able to go out with a Finnish friend. Before I was too shy to go by myself", maahanmuuttanut nainen puhuu rohkeutensa lisääntyneen toiminnan kautta.

Tähän vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa oman lapset mukaan, sillä tarkoituksena on tavata maahanmuuttajaäitiä arkisissa ympyröissä kuten leikkipuistossa, yhteisellä kävelylenkillä tai kauppareissulla tai vaikka jomman kumman kotona.

MLL Uudenmaan piiri tarjoaa tukea ja ohjausta toimintaan. Mukaan pääsee osallistumalla koulutukseen ja lisätietoja saa ottamalla yhteyttä Gazaleen, [email protected] tai puh. 040 503 7171. Mikäli olet maahan muuttanut nainen - ilmoittaudu toimintaan mukaan myös Gazalen kautta!

Tapahtuman tiedot

Aika: Klo 9.00-14.00

Kalevankatu 4

Lohjantähden perhekeskuksen kokoustila 2. krs

08100 Lohja

Luetuimmat

Uusimmat