Kotipihan koristekasvi: Humala kasvoi ennen joka pihassa, nyt se on löytänyt tiensä pienpanimo-oluisiin – Veli-Matti Mathlin laati simppelin kasvatusoppaan, tässä helpot vinkit

Humalan lisäksi oluen mausteena Suomessa on käytetty kanervaa, katajaa, kuminaa, kuusta, lupiineja, mesiangervoa, minttua ja tammea sekä suomyrttiä ja suopursua, joilla talonpojat yleensä maustoivat omat oluensa. Humalalla maustettu olut oli parempien piirien juomaa. Humalaopas

Lainaa germaanisista kielistä mutta todennäköisesti jokaiselle suomalaiselle tuttu sana muistakin yhteyksistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty