F1-sarjan mestariohittelija lupaa lisää näyttäviä ohituksia – "Tärkeintä näyttää luonteeni radalla"

Daniel Ricciardo. MTV:n uutisvideo

Sport Content

Red Bull -tallista Renaultille siirtynyt Daniel Ricciardo tunnetaan yhtenä F1-sarjan kovimpana ohittajana. Ricciardo uskoo, että hän saa tarjoilla alkavalla kaudella yhä enemmän mehukkaita esimerkkejä tavaramerkistään, kun Renault taistelee todella tiukaksi ennakoidussa keskiryhmässä.

– Näette niitä luultavasti lisää. Näette luultavasti enemmän sitä Daniel Ricciardoa, jota olette tottuneet näkemään, aussikuski lupaa Motorsport.com-sivustolla.

Ricciardo tottui taistelemaan Red Bull -kausillaan eturivin lähtöpaikoista. Pitemmällä tähtäimellä kehitystyötä tekevällä Renault’illa siihen ei ole saumoja.

– Todennäköisyys, ainakin lyhyellä aikavälillä, lähteä kisaan eturivistä on ohut. Se, että edessäni on enemmän autoja merkitsee sitä, että minulla on myös enemmän ohitettavia, Ricciardo muotoilee.

Sarjan kovapalkkaisimpiin kuljettajiin lukeutuva Ricciardo lupaa ottaa kaiken mahdollisen irti uusista asetelmistaan.

– Ei ole mitään syytä pidätellä vauhtia, vaikka emme taistelekaan podiumsijoituksista jokaisena viikonvaihteena. Minulle on vieläkin tärkeämpää näyttää luonteeni radalla ja puskea sitä kautta tiimiä eteenpäin, Ricciardo viittaa janoamiinsa ohituksiin.