Serie A:n Fiorentinasta löytyi kuusi ja Sampdoriasta neljä koronavirustapausta

STT–AFP

Jalkapallon Italian Serie A:ssa pelaava Fiorentina kertoi torstaina kotisivuillaan , että kolmella pelaajalla ja kolmella muulla seuratyöntekijällä on todettu koronavirus. Tartunnan saaneet ovat eristyksissä.

Fiorentinan pelaajista Patrick Cutronella, German Pezzellalla ja Dusan Vlahovicilla todettiin koronavirus maaliskuussa. He ovat jo parantuneet sairastumisistaan.

Myöhemmin torstaina Sampdoria ilmoitti , että joukkueen pelaajista neljällä on todettu koronavirus. Seuran mukaan yhdellä pelaajista oli löydetty koronavirus jo aiemmin, ja nyt se todettiin uudelleen.

Aiemmin Sampdorian pelaajista koronavirus on todettu Omar Colleylla, Albin Ekdalilla, Morten Thorsbyllä, Antonio La Guminalla ja Manolo Gabbiadinilla.

Serie A:n seurat ovat tehneet viime päivinä runsaasti testejä, koska pelaajilla on ollut lupa yksilöharjoitteluun kuluvan viikon alusta lähtien. Joukkueharjoittelu alkaa mahdollisesti 18. toukokuuta.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut