Suomalaisravurit loistivat Solvallassa

STT

Suomalaisvaljakot menestyivät jälleen mainiosti Solvallan iltapäiväraveissa perjantaina. Katja Melkon MAS Capacity ja Iikka Nurmosen Lovemore olivat voittovuorossa.

Jorma Kontion ajama MAS Capacity laukkasi alussa ja näytti menettäneen mahdollisuutensa, mutta mitä vielä. Kontio ajoi ensin porukan kiinni ja käänsi sitten kiriin 700 metriä ennen maalia. Talli Massit Vähissä -omistama MAS Capacity tuli hurjasti ja voitti 40 000 kruunua ajalla 13,8a/2140m.

Nurmonen haki Lovemorella avauspuolikkaalla johtopaikan. Vauhti pysyi reippaana koko ajan, mutta Nettitalli Oy:n Lovemore oli hienolla menopäällä. Se jätti muun porukan jo loppukaarteessa ja irtosi 40 000 kruunun voittoon kovalla tuloksella 12,9a/2140m.

Nurmosen tallista kilpaili kaksi muutakin hevosta, ja nekin olivat lähellä voittoa. Amazing Warrior laukkasi lähdössä, mutta teki sen jälkeen uskomattoman juoksun ja nousi vielä kolmanneksi. Kim Erikssonin ajama Mr Southwind piti johtopaikalta ykköseksi, eikä Hannu Torvisen ajama Wingmaster päässyt hyvästä yrityksestä huolimatta ohi.

Better Boss oli Iikka Nurmosen kolmas hevonen. Se johti Duon kakkoskohdetta. Jörgen Westholmin väkivahva Sir Henry P. Hill eteni rinnalle ja punnersi lopussa ohi. Better Boss oli hyvä kakkonen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut