Newcastlen Danny Rose vertaa valioliigapelaajien kohtelua laboratoriorottiin

Rose sanoi, ettei halua olla mukana toiminnassa, jossa voisi mahdollisesti vaarantaa terveyden ihmisten viihdyttämisen vuoksi. AFP / LEHTIKUVA

STT

Newcastle Unitedin puolustaja Danny Rose arvostelee jalkapalloilun Englannin Valioliigan joukkueharjoitusten aloittamista tällä viikolla.

– Palan halusta päästä takaisin jalkapalloiluun ja kun ajattelen, mitä kaikkea minua paljon huonommassa asemassa olevat ihmiset käyvät läpi koronapandemian takia, en halua valittaa kaikesta. Mutta että meidän pitäisi palata jalkapalloiluun kuin koekaniinien tai laboratoriorottien, että kokeilemme tätä ja katsomme toimiiko se vai ei, Rose sanoi Lockdown Tactics -podcastissa .

Valioliiga kertoi tiistaina, että liigaseurojen koronatestauksissa on löytynyt kuusi tartuntaa. Valioliigan massatestien ensimmäisessä vaiheessa viime viikonloppuna testattiin kaikkiaan 748 ihmistä 19 seurasta.

Pelien jatkumisen aikataulusta ei ole varmuutta.

– Voin kuvitella ihmisten kotonaan ajattelevan, että heidän pitääkin palata, koska he tienaavat niin paljon rahaa. Onko se sen arvoista? Voisin mahdollisesti vaarantaa terveyteni ihmisten viihdyttämisen vuoksi, eikä se ole rehellisesti sanottuna sellaista, missä haluan olla mukana, Rose jatkoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut