Edmonton, Toronto ja Vancouver ehdolla NHL:n pudotuspelikeskuksiksi Kanadassa

Edmonton, Toronto ja Vancouver ovat ehdolla NHL-jääkiekkoliigan pudotuspelikeskuksiksi Kanadassa, jääkiekkoliiga kertoi nettisivuillaan Kanadan pääministerin Justin Trudeaun puheisiin viitaten.

– Olemme ilmoittaneet, että meille sopii eteneminen NHL:n pelikeskuksen kanssa yhdessä kolmesta kanadalaiskaupungista. Tietysti päätöksen tekee NHL, kaupungit ja maakunnat. Kanada on avoin, kunhan se sopii paikallisille terveysviranomaisille, Trudeau sanoi NHL:n mukaan.

NHL oli aiemmin ilmoittanut, ettei kanadalaiskaupunkia voida valita pelipaikaksi, jos Kanada pitää voimassa pakollisen 14 päivän karanteenin kaikille maahan ulkomailta saapuville. Trudeau kuitenkin sanoi, ettei karanteeni koskisi NHL-pelaajia.

Kanadalaiskaupunkien lisäksi seitsemän kaupunkia Yhdysvalloissa – Chicago, Dallas, Columbus, Las Vegas, Los Angeles, Minneapolis/St. Paul ja Pittsburgh – ovat ehdolla toiseksi kahdesta pudotuspelikeskuksesta, joissa maaliskuussa keskeytynyt kausi on tarkoitus pelata loppuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut