NHL-seura Tampa Bay ja kolme baseball-seuraa sulkivat harjoituskeskuksensa koronan leviämisen takia – myös Toronton tähtipelaaja Auston Matthews on antanut lehtitietojen mukaan positiivisen koronanäytteen

Toronto Sun -lehden mukaan Matthews (vas.) on karanteenissa kotonaan Arizonassa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

NHL-seura Tampa Bay Lightning sekä MLB-liigan baseball-seurat Philadelphia Phillies, Toronto Blue Jays ja San Francisco Giants ovat sulkeneet harjoituskeskuksensa koronaviruksen takia. Philadelphia Phillies ilmoitti perjantaina, että viisi sen pelaajaa ja kolme muuta työntekijää on antanut positiivisen koronanäytteen.

ESPN ja Tampa Bay Times raportoivat, että myös Tampa Bay Lightningin harjoituskeskuksessa olisi paljastunut useita pelaajien ja seuran työntekijöiden koronatapauksia. Seuran harjoituskeskus pysyy Timesin mukaan suljettuna ainakin heinäkuun 6. päivään.

Philadelphia Phillies on harjoitellut Clearwaterissa Tampan kupeessa ja Blue Jays muutaman kilometrin päässä siitä pohjoiseen. Tampa Bayn harjoituskeskus on 37 kilometrin päässä Clearwaterista.

Koronavirus leviää vauhdilla muuallakin Floridassa, sillä viranomaiset ilmoittivat perjantaina 4 000 uudesta tartunnasta.

NHL ilmoitti 11 positiivisesta näytteestä

Urheilupiireistä alkoi perjantaina kertyä huonoja koronauutisia eri puolilla Yhdysvaltoja. Toronto Sun kertoi, että Toronto Maple Leafsin tähtipelaaja Auston Matthews on antanut positiivisen tuloksen koronatestissä. Lehden mukaan Matthews on karanteenissa kotonaan Arizonassa.

Maple Leafs ei vahvistanut lehden tietoja perjantaina.

– Toronto Maple Leafs ei kommentoi tietoja seuran henkilökunnan testituloksista. Liiga päivittää tietoja kootusti joukkueissa tehdyistä testeistä ja positiivisista tapauksista, seura ilmoitti.

Maple Leafsin pelaajien on tarkoitus kokoontua harjoitusleirille 10. heinäkuuta.

NHL kertoo, että 11 pelaajaa on antanut positiivisen koronatestin sen jälkeen, kun seurojen harjoituspaikat avattiin 8. kesäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Juuri nyt: Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 2. Fokus-talon purku alkaa lokakuussa: Karjaan kirjasto on jo nyt suljettu - väistötilat Grabbegårdeniin
 3. Tulevaisuuden kapellimestarit johtavat Lohjan kaupunginorkesteria torstain konserteissa
 4. Faces onnistui epäilyksistä huolimatta – Järjestäjän mukaan kävijöitä monta sataa
 5. Raamattukylässä jo yli 130000 kävijää
 6. Huntington paransi 100 metrin ennätystään kertarysäyksellä – Kalevan kisoissa tähtäimessä on seitsenottelun Suomen ennätys
 7. Luksian vastaanottotilaisuudet uusille opiskelijoille tällä viikolla porrastetusti Lohjalla ja Nummelassa – opetus aloitetaan lähiopetuksena
 8. Keskiaikaiset Markkinat Siuntiossa lauantaina – työnäytöksiä, eläimiä ja vaakunoiden suunnittelua
 9. Asuntomessut Tuusulassa: Japandi-tyylissä skandinaavinen harmonia kohtaa japanilaisen askeettisuuden ja tyylipuhtauden
 10. Tekstiviestit: "Kyllä siellä olisi useampikin tankkauspiste jos se olisi kannattavaa"
 11. Pääkirjoitus: Lähde rohkeasti keväällä ehdolle
 12. Lohjalaiselle kuskilupaukselle Tuukka Taposelle upea voitto EM-osakilpailusta
 13. Trump: TikTokilla aikaa syyskuun puoleenväliin myydä USA:n toimintonsa yhdysvaltalaiselle yhtiölle
 14. Kuka varasti lohjalaiskoulujen jumppakärryn? ­­ ­– Kuomullinen peräkärry vietiin Tennarin parkkipaikalta kolme viikkoa sitten. Voimisteluvälineet ovat yhä kadoksissa.
 15. Kirjoittajavieras Pirjo-Leena Forsström: Laatua – vaadimmeko sitä?

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.