Union Berlin riemuitsi sarjapaikan säilymistä kannattajien kanssa – parkkipaikkajuhlat toivat sakot seuralle ja kahdelle pelaajalle

Christopher Trimmel kuvattuna maaliskuussa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Täksi kaudeksi jalkapallon Saksan Bundesliigaan noussut Union Berlin kaatoi viime tiistaina Paderbornin ja varmisti sarjapaikkansa myös ensi kauden Bundesliigassa. Ottelun jälkeen Union juhli kapteeni Christopher Trimmelin ja keskikenttäpelaaja Sheraldo Beckerin johdolla sarjapaikan säilymistä yhdessä kannattajien kanssa joukkueen kotistadionin parkkipaikalla. Myös Unionin päävalmentaja Urs Fischer osallistui ilonpitoon.

Bundesliigan järjestämisestä vastaava Saksan jalkapalloliiga DFL ei katsonut spontaania juhlimista hyvällä ja määräsi Unionille, Trimmelille ja Beckerille sakkorangaistukset perjantai-iltana. DFL huomautti, että Union rikkoi tilaisuudella selvästi liigan hygieniakäytäntöjä.

– Tämän voi todeta videotallenteista, jotka on julkaistu muun muassa sosiaalisessa mediassa, DFL kertoi.

DFL oli erottanut tallenteista kannattajien kanssa käsikoukussa juhlineet Trimmelin ja Beckerin, joita se muisti erillissakoilla. Trimmel ja Becker määrättiin myös eristykseen, mutta seura kertoi lauantaina, että kumpikin pelaajista oli antanut kaksi negatiivista koronavirustestiä. Trimmel oli joukkueen avauskokoonpanossa lauantain liigaottelussa Hoffenheimia vastaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut