Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Kulmapotkut pääosassa Rovaniemellä – "Enpä ole aikaisemmin tehnyt kulmasta suoraan maalia"

Rovaniemen Palloseuran kaikissa kolmessa jalkapalloliigan kotiottelussa on ratkaisut nähty kulmapotkujen seurauksena. Kahdessa aikaisemmassa pelissä kotijoukkue on ollut häviäjän roolissa, kun HIFK teki voittomaalinsa kulmasta ja Haka tuli samanlaisella tasoihin.

Nyt kuitenkin suunta vaihtui, kun kotijoukkue RoPS nousi 1–1-tasapeliin Matias Tammisen tekemällä maalilla Obed Malolon antamasta kulmasta. Tamminen sai pallon ennen maalilaukaustaan Juho Hyvärisen jalasta.

– Tilanne tuli niin nopeasti, etten ehtinyt siinä mitään miettiä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavia maaleja kohti, Tamminen totesi.

RoPSin kotipeleille oli ominaista myös Ilveksen johtomaali. Sen teki Naatan Skyttä, jonka kulmakeskitys kiersi suoraan kotimaaliin.

– Enpä ole aikaisemmin tehnyt kulmasta suoraan maalia. En sitä yrittänyt nytkään, vastustajaa hyväksi kehunut Skyttä sanoi.

Pallo oli enimmäkseen vieraiden hallussa, mutta RoPS sumputti hyvin maalinedustansa eikä Ilveskään kovin montaa maalipaikkaa saanut. RoPS puolestaan käytti vähemmät paikkansa tehokkaasti.