Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Naisten koripallomaajoukkueen Holopainen jatkaa ulkomaiden kierrostaan Islannissa

Naisten koripallomaajoukkueessa 36 ottelua pelannut Annika Holopainen siirtyy islantilaisen KR Reykjavikin riveihin. Holopainen on ammattilaisuransa aikana pelannut aiemmin Saksan ja Puolan pääsarjoissa sekä viime kauden Ranskan 2. liigassa.

Ranskassa 27-vuotias Holopainen edusti Reimsiä ja pussitti keskimäärin yhdeksän pistettä ottelussa. Lisäksi hän kahmi keskimäärin neljä levypalloa.

– Sain KR:ltä hyvän tarjouksen melko aikaisessa vaiheessa, ja he ovat olleet perässäni lähes koko kesän. Vaikka kesän mittaan tuli muita vaihtoehtoja, niin koen, että KR oli oikea valinta tällä hetkellä monessa mielessä, Holopainen sanoi Koripalloliiton tiedotteessa .

KR:n naiset ovat voittaneet 14 maansa mestaruutta.

– Päätökseen vaikutti paljon myös Suomessakin aikoinaan valmentanut Fran Garcia, joka on todella kokenut valmentaja ja halusi juuri minut joukkueeseen. Myös Kesäsen Vilma on pelannut Reykjavikissa, ja hän puhui Islannista sekä KR:n organisaatiosta pelkästään hyvää, ulkomailla myös NCAA-kentät kokenut Holopainen avasi.