Soutajat etsivät järkevää matkustustapaa ja korostavat hygieniaa EM-kisamatkalle

EM-kisojen yksiköissä soutaa mm. Eeva Karppinen, joka harjoitteli toukokuussa Turussa. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Melonta- ja soutuliitto etsii urheilijoille järkeviä lentoyhteyksiä ja ohjeistaa urheilijat huolellisesti hygieniamääräyksiin, kun suuntana ovat olympiasoudun EM-kisat Puolan Poznanissa 9.–11. lokakuuta. EM-kisojen yksiköissä soutavat Robert Ven ja Eeva Karppinen, pariairokaksikossa Joel Naukkarinen ja Olli-Pekka Karppinen sekä kevyessä pariairokaksikossa Juho-Pekka Petäjäniemi ja Kasper Hirvilampi.

– Veneet on kuljetettava Puolaan autolla, ja nyt tuntuu siltä, että lauttamatka Saksaan ja sieltä 600 kilometrin ajo Puolaan on järkevin vaihtoehto, kertoi valmennuspäällikkö Ilona Hiltunen.

EM-kisat ovat soudun ainoa kansainvälinen kilpailu tänä vuonna. Jos matkustusrajoitukset muuttuvat, eikä Suomesta voi matkustaa Puolaan, kisamatka peruuntuu.

– Olemme valmiita tekemään kipeitäkin ratkaisuja lyhyellä varoitusajalla, urheilijoiden turvallisuutta korostanut Hiltunen sanoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut