Välimäki pääsi mentaalisesti yli ensimmäisestä päivästä ja nousee kohti kärkeä

Sami Välimäki on viidentenä ja neljän lyönnin päässä kärkimies John Catlinista ennen sunnuntain päätöskierrosta miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Espanjassa. Markku Ulander / LEHTIKUVA

STT

Sami Välimäki on päässyt hyvään vireeseen golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Espanjassa. Välimäki tarvitsi torstaina avauskierrokseen peräti 77 lyöntiä, mutta perjantaina ja lauantaina hän pelasi 69 lyönnin kierrokset. Suomalainen on viidentenä ja neljän lyönnin päässä kärkimies John Catlinista ennen sunnuntain päätöskierrosta.

– Kaikki on toiminut hyvin, kun pääsin ensimmäisestä päivästä mentaalisesti yli. Huomenna toivon saavani viiteen ensimmäiseen reikään yhden, kaksi birdieä. Hereillä pitää olla paikoin puuskittaisen tuulen kanssa, ja lähipelin pitää edelleen toimia, Välimäki summasi Golfpisteen haastattelussa.

Välimäen yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on kaksi yli parin. Hän on tyytyväinen kenttään.

– Valderrama on asetuksiltaan ihanteellinen U.S. Openiin valmistautumista ajatellen. Onhan se yksi Euroopan vaikeimmista kentistä.

Muut suomalaiset Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja eivät päässeet viikonlopun kierroksille.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut