Koronavirus jyllää Jukurien juniorijoukkueessa – myös HPK ilmoitti koronatartunnasta

Jääkiekkoseura Jukurien alle 20-vuotiaiden joukkueessa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa, ja tartunnan saaneiden kokonaismäärä on jo 22.

Mikkeliläisseura kertoi kotisivuillaan , että molemmat tartunnan saaneet ovat olleet karanteenissa maanantai-illasta saakka.

Kaikki Jukurien alle 20-vuotiaiden ja miesten liigajoukkueen pelaajat, valmentajat, joukkueenjohto sekä muu henkilöstö on testattu alkuviikon aikana. Joukkueet ovat karanteenissa 14 vuorokautta.

Jukurien mukaan tiedossa olevat tartunnat liittyvät alle 20-vuotiaiden joukkueeseen.

HPK kertoi torstaina , että sen alle 20-vuotiaiden joukkueessa on todettu koronavirustartunta. Iltapäivällä HPK tiedotti myös liigajoukkueensa karanteenista. Hämeenlinnalaisseuran liigajoukkue ja alle 20-vuotiaat ovat karanteenissa 21. syyskuuta asti. Joukkueiden jäsenet testataan ensi viikolla tai jo sitä ennen, jos heille tulee koronavirukseen viittaavia oireita.

– Olemme koko prosessin ajan olleet aktiivisesti yhteydessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa ja olemme saaneet heiltä hyvää ohjeistusta ja tukea. Jokainen HPK-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan ohjeita, kommentoi HPK Liiga Oy :n toimitusjohtaja Antti Toivanen tiedotteessa.

HPK perui harjoitusottelunsa

Torstaiksi kaavailtu HPK:n miesten harjoitusottelu Tapparaa vastaan peruttiin. HPK perui torstailta myös kaikki junioriharjoituksensa.

HPK jättää pelaamatta myös ensi viikolle merkityt harjoitusottelunsa. HPK:n oli määrä kohdata Tappara Tampereella ensi tiistaina ja Pelicans Hämeenlinnassa ensi keskiviikkona. Myös perjantaille 18. syyskuuta suunniteltu seuran kauden avaustapahtuma on peruttu.

Lappeenrannan kaupunki tiedotti sulkeneena Kisapuiston jäähallit vuorokaudeksi tehostettujen puhdistustoimien vuoksi. Ne liittyvät keskiviikkona pelattuun SaiPa–HPK-otteluun.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten ylilääkärin Sami Raasakan mukaan mahdollinen altistus ei ole kohdistunut otteluyleisöön.

Jääkiekon Liigan on määrä alkaa 1. lokakuuta. Avausottelussa kohtaavat HPK ja Kärpät Hämeenlinnassa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut