Aetos Kronos ravasi Solvalla Grand Prixin voittoon

Timo Mahlamäki / STT

Jerry Riordanin valmentama ja Heli Tarrimaan hoitama Aetos Kronos oli vahvin ja eteni 300 000 kruunun voittoon ajalla 11,6a/2140m Solvalla Grand Prix -lähdössä perjantaina. Suosikki Ecurie D jäi kakkoseksi.

Robert Berghin Power pinkaisi johtopaikalle. Kun Ultion Face ja Brother Bill laukkasivat, Björn Goop pääsi pujahtamaan Ecurie D:llä takarivistä kärkihevosen rinnalle. Goop yritti keulaan, mutta Bergh vastasi. Avauspuolikas mentiin hurjasti 07,7-vauhtia. Magnus A Djusen ajama Aetos Kronos eteni Ecurie D:n taakse.

Maalisuoralla Marko Kreivin osaomistama Ecurie D sai otteen ja vyöryi johtoon. Mutta takaa tuli Aetos Kronos, joka meni niukasti ykköseksi. Kärkikaksikolta nähtiin loistoesitykset. Power kesti kolmanneksi.

Solvallan ravit jatkuvat lauantaina. Ingmanin perheen kasvattama ja omistama Hachiko de Veluwe juoksee Silverhästenissä. Vastus on hurja. Ruotsin mestaruuden lokakuussa voittanut Very Kronos ja Finlandia-Ajon syyskuussa valloittanut Zarenne Fas ovat lähdön suosikit.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut