IIHF neuvottelee Slovakian kanssa MM-jääkiekon isännyydestä

Slovakian ohella kiinnostusta MM-isännyyteen Latvian kanssa on myös Tanskalla. Arkistokuva jäähallista Latvian Riiassa. TIMO JAAKONAHO / LEHTIKUVA

STT

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF otti maanantaina Valko-Venäjältä loppukevään miesten MM-turnausisännyyden, ja Valko-Venäjän korvaajasta käydään nyt neuvotteluita Slovakian jääkiekkoliiton SZLH:n kanssa. SZLH kertoi asiasta perjantaina.

– Toimitamme IIHF:lle tietoa mahdollisesta kisajärjestäjyydestä. Korostamme, ettei mitään ole päätetty. Asia on IIHF:n ratkaistavissa, SZLH:n puheenjohtaja Miroslav Satan kertoi.

Slovakian ohella kiinnostusta MM-isännyyteen Latvian kanssa on myös Tanskalla. Mahdollista on myös se, että koko kisat pelataan Latviassa, joka oli MM-yhteisisäntä Valko-Venäjän kanssa. Uutistoimisto Tassin mukaan IIHF päättää isännyydestä ensi tiistaina tai keskiviikkona. MM-turnaus on määrä pelata 21. toukokuuta–6. kesäkuuta.

Slovakian ja IIHF:n neuvotteluista kertoi Suomessa aiemmin MTV .

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut