Heliövaara nelinpelin loppuotteluun Turkissa – nousee maailmanlistalla sadan joukkoon

STT

Harri Heliövaara ja brittiläinen parinsa Lloyd Glasspool etenivät tenniksen ATP-haastajaturnauksen nelinpelin loppuotteluun Turkissa. Samalla varmistui, että 31-vuotias Heliövaara nousee nelinpelin maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon.

Turnaukseen ranking-sijalla 108 lähtenyt Heliövaara sekä sijalla 151 oleva Glasspool kukistivat välierässä perjantaina turnauksen ykkössijoitetut, Israelin Jonathan Erlichin (ATP-70) ja Valko-Venäjän Andrei Vasilevskin (ATP-87).

– Nyt voi kyllä hyvällä omatunnolla sanoa, että aika iso virstanpylväs paluun jälkeen on saavutettu. Jokainen tosissaan kilpaileva tennispelaaja haluaa TOP100-sijoituksen saavuttaa ja nyt voi sanoa kuuluvansa itse siihen eliittiporukkaan, joka on tuossa onnistunut, Heliövaara iloitsi Tennisliiton tiedotteessa.

Finaalissa lauantaina Heliövaara ja Glasspool kohtaavat ruotsalaisen Andre Göranssonin (ATP-91) ja hollantilaisen David Pelin (ATP-86).

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut