IIHF-pomo Fasel: Päätös MM-isännyydestä ensi viikolla, kisat olisi "varmaankin parempi pitää yhdessä maassa"

STT

Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel kertoi tiistaina venäläisviestimille, että päätös tämän vuoden miesten MM-turnauksen isännyydestä tehdään ensi viikolla.

Kisat oli alun perin tarkoitus järjestää Latvian ja Valko-Venäjän yhteisisännyydellä. Viime viikolla IIHF otti Valko-Venäjältä turnausisännyyden, ja nyt harkinnassa ovat Latvian Riika, Slovakian Bratislava ja Tanskan Herning. Fasel arvelee, että kisat olisi ehkä parempi pitää yhdessä maassa.

– Tarvitsemme vielä aikaa ja lisää tietoa. Koronavirustilanteen myötä kisat olisi varmaankin parempi järjestää yhdessä maassa, ei kahdessa. Teemme päätöksen ensi viikolla, ehkä tiistaina tai keskiviikkona, Fasel sanoi uutistoimisto Tassin mukaan .

– Keskustelemme sekä Bratislavan että Herningin kanssa siitä, pystyvätkö ne isännöimään 16 joukkuetta. Latvia ei ole niin helppo juttu, koska siellä tarvittaisiin väliaikainen peliareena. Keskustelemme kaikkien kolmen kanssa, emmekä sulje kahden maan yhteisisännyyttä pois laskuista, Fasel täydensi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut