Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sivusto: Messi ei ole puhunut PSG:n tai Cityn kanssa – miettii jatkoaan vasta kauden päättyessä

Jalkapallon supertähti Lionel Messi kohautti viime kesänä ilmoittaessaan halustaan jättää Espanjan liigan jättiseura Barcelona. Loppujen lopuksi Messi jäi seuraan, mutta hänen sopimuksensa päättyy tulevana kesänä ja jälleen vinhasti pyörivässä huhumyllyssä argentiinalaislegendan perässä on kerrottu olevan muun muassa ranskalainen PSG ja brittiseura Manchester City.

Jalkapallojulkaisu Goal kuitenkin kertoo saaneensa tietää, että Messi ei ole ollut missään kontaktissa PSG:n, Cityn tai minkään muunkaan seuran kanssa. Goalin mukaan Messi odottaa tämän kauden päättymistä ennen kuin tekee päätöstä tulevaisuudestaan.

Goal kertoo, että Messi on "väsynyt jatkuvaan mediaspekulointiin", eikä päätöstä siitä, missä hän pelaa ensi kaudella "tee kukaan muu kuin hän itse". Myöskään Barcelonan meneillään olevalla puheenjohtajavalinnalla ei Goalin mukaan ole vaikutusta siihen, pysyykö Messi seurassa vai ei.