Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Sport vauhditti Pelicansin alamäkeä Liigassa – "Emme pystyneet viimeistelemään"

Vaasan Sport ja Lahden Pelicans pääsivät hyvin levänneinä mittelemään perjantaina Liigapisteistä, sillä molemmilla joukkueilla oli takanaan viikon verran taukoa peleistä. Sportille pelitauko oli tehnyt pelkästään hyvää, sillä peli päättyi kotivoittoon 2–1.

Pelicans kärsi merkittävästi maajoukkuekomennuksista, joita Sportilla ei luonnollisesti ole. Jasper Patrikainen korvasi hyvin maalivahtina Tshekin maajoukkuemiehen Patrik Bartosakin, mutta Hannes Björnistä olisi kaivattu hyökkäykseen.

– Meillä oli paikkoja tehdä maaleja, mutta emme pystyneet viimeistelemään. Emme saaneet ”likaisiakaan” maaleja ja toki (Niko) Hovinen Sportin maalissa oli hyvä, tunnusti Pelicansin ainoan maalin tehnyt Miika Roine.

Sportin joukkueessa pelasi ensimmäisen kerran tällä kaudella Olavi Vauhkonen, joka pelasi Sportissa kolme kautta ennen Tapparaan siirtymistä. Tamperelaisjoukkueessa pelejä kertyi kahden kauden aikana 61 kappaletta, eikä hänen perjantain perusteella voi sanoa ainakaan taantuneen pelaajana.

Tosin oli Pelicansillakin uusi pelaaja joukkueessa, sillä Elias Vilen pelasi kauden ensimmäisen Liigaottelunsa. Viime kaudella kolme Liigaottelua pelanneen Vilenin tämä kausi on sujunut lähinnä Mestiksen Peliitoissa.