Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ottelusuma näkyy TPS:n pelaamisessa, Sport napsi kaikki pisteet

Turun Palloseura pysähtyi kotimatkalla Oulusta jääkiekkoliigan otteluun Vaasan Sportia vastaan. Raskas vaihe Liigan peleissä näkyi TPS:n pelissä, sillä kahden viimeisimmän ottelun saldo on yksi sarjapiste. Sport napsi kaikki pisteet tuloksella 2–0 (2–0, 0–0, 0–0).

– Vaikka on kova otteluruuhka, ei sen taakse voi mennä selittelemään. Kaikilla joukkueilla on samanlaista nykyään, tiesi mainioita esityksiään jatkava TPS:n Joel Janatuinen.

Sportin alkukauden sensaatio Sebastian Stålberg ei ole saanut kiekkoa maaliin 11 viime ottelussa. Myös ykkösketjun keskushyökkääjä Turo Asplund on pelannut saman pelimäärän maalitta.

Joukkueessa on kuitenkin muita maalintekijöitä, mutta ennen kaikkea tärkeä on vastustajan maalien estämisestä vastaava maalivahti Niko Hovinen. Hovinen pelasi keskiviikkonakin erittäin hyvän ottelun ja piti TPS:n maalintekoyritykset kurissa.

Joskus pelissä näkyy hienoja maaleja, ja Sportin tekemä 2–0 oli juuri sellainen. Puolustaja Valtteri Viljanen laukoi oikealta ohi maalin, ja kiekko kimposi päätyseinästä vasemmalle suoraan Michael Keräselle, joka laukoi tyhjään maaliin.