Kärppien päävalmentaja Manner on maajoukkuekomennuksen jälkeen kahden viikon koronakaranteenissa

Manner kuuluu viime viikonloppuna Ruotsin Malmössä EHT-turnauksen pelanneen, koronatatartuntoja saaneen Suomen miesten maajoukkueen valmennusjohtoon. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigassa pelaavan oululaisen Kärppien päävalmentaja Mikko Manner on 14 vuorokauden karanteenissa korona-altistumisen vuoksi. Hän kuuluu viime viikonloppuna Ruotsin Malmössä EHT-turnauksen pelanneen, koronatatartuntoja saaneen Suomen miesten maajoukkueen valmennusjohtoon.

Suomen maajoukkueesta tiedotettiin torstaihin mennessä löytyneen viisi koronatartuntaa. Tartuntoja oli ilmennyt myös Ruotsin ja Tshekin joukkueissa.

Tshekin miehistössä Malmössä pelasivat Kärppien Radek Koblizek ja Libor Sulak. Koblizek on toistaiseksi karanteenissa, kun tartuntatautiviranomaisten virallista karanteenimääräystä odotetaan. Puolustaja Sulak on palannut joukkueen vahvuuteen normaalisti, sillä hän on sairastanut koronan jo aiemmin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut