Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport lateli urakalla maaleja

Vaasan Sport ja Mikkelin Jukurit olivat kovin erilaisessa lähtökohdassa torstain Liigaottelussa. Sport pelaa pisteistä ja pudotuspelipaikasta, Jukurit ei pelaa mistään. Siksi Sportin 6–0-voitto ei yllättänyt.

– Meillä on kuitenkin ammattiylpeys ja halu näyttää oma osaaminen jokaisessa pelissä, kiisti Jukureiden kapteeni Jesper Piitulainen sen, ettei joukkue pelaa mistään.

Peli oli oikeastaan ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Melko pian Sportin huomattiin olevan johdossa, ja kun aivan erän loppuun tuli Sportin kolmas maali, oli Jukureiden mahdollisuuksiin vaikea uskoa.

– Jos tällaisessa kamppailupelissä häviää yksittäiset kaksinkamppailut, niin voitoista on turha haaveilla, valotti Piitulainen tappion syitä.

Viidennen maalin jälkeen Sami Rajaniemi korvasi Mika Järvisen maalissa, sillä pari maalia meni luvattoman helposti. Rajaniemi ei saanut aivan minuuttia täyteen tolppien välissä, kun kiekko oli selän takana. Enempää maaleja ei sitten Jukureille mennytkään.

– Ei oikein löydy sanoja näiden pelien jälkeen. Puhumme paljon joukkueen kesken, mutta mikään ei siirry kentällä. Meille tehdään maaleja äärimmäisen helposti, paheksui Piitulainen.