Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LaVine johdatti Chicagon voittoon Oklahomasta – "Kaveri oli uskomaton"

Chicago Bulls kukisti koripallon NBA:ssa Oklahoma City Thunderin lukemin 123–102 ja vahvisti otettaan paikasta pudotuspelikarsintaan. Suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti Chicagolle 22 pistettä, mutta joukkueen ykköstähtenä hääri Zach LaVine. Hän pussitti 40 pistettä.

– Kaveri oli uskomaton. Hän teki 40 pistettä 31 minuutissa, päävalmentaja Billy Donovan hämmästeli Chicago Sun-Timesille .

Markkanen pelasi 32.15 minuuttia, voitti viisi levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön. Chicagon pelaajista korin alla ahkeroivat erityisesti Wendell Carter jr. ja Thaddeus Young, jotka molemmat kahmivat yhdeksän levypalloa.

Donovan antoi jälleen peliaikaa laajasti lähes koko kokoonpanolle, kun kentällä kävi 12 pelaajaa. Avausviisikon miehistä Markkanen pelasi eniten, mutta Young ja Patrick Williams joutuivat tyytymään alle 25 minuuttiin.

– Kaikki tulevat toimeen tämän asian kanssa. Minulle ei ole olennaista kuka pelaa tai kuka ei pelaa. Kyse on siitä, kuinka pelaamme, Donovan paalutti.