Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Who’s Who ravasi voittajaksi Rommessa

Pasi Aikion valmentama tähtiravuri Who’s Who palasi talvitauolta hienossa kunnossa ja voitti Rommen ravien kultadivisioonan. Rommeheatet-kisassa 150 000 kruunua tuli ajalla 14,1a/2640m.

Björn Goopin ajama Nadal Broline haki ensin johtopaikan. Elian Web juoksi toisena toisen radan jonossa. Kun On Track Piraten leiskautti hurjaa kyytiä eteenpäin, Goop luopui vetotöistä.

Jorma Kontion ajama Elian Web lähti kiriin 600 metrin ennen maalia, mutta veto ei kestänyt perille asti. Örjan Kihlström käänsi Who’s Whon takaa kirikaistalle loppusuoran alussa, ja valjakko suorastaan lensi ykköseksi. Elian Web oli kahdeksas maalissa ja pussiin jäänyt Nadal Broline 11.

– En enää uskonut, että Who’s Who ehtii takaa voittoon. Iso kiitos kuuluu hoitajalle, joka on ajanut paljon jarrukärryjen kanssa. Tämä voitto ja paluu merkitsevät minulle tosi paljon. Nyt tähtäämme korkealle, seuraavaksi varmaan ajamme Paralympiatravet-kisan Åbyssä, Aikio sanoi.

Toto75-kierros alkoi hienolla suomalaissuorituksella. Roni Paldanin Power Blaster on huippukunnossa. Björn Goopin Astronascente Zac ampaisi juoksuradalta keulaan ja hallitsi tapahtumia. Mika Forssin ajama Power Blaster sai kiritilaa takasuoralla ja tuli todella väkevästi kakkoseksi.