Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport ei varmistanut pudotuspelipaikkaa

Vaasan Sportin tiistain liigavastustaja Tampereen Ilves vapautui Sportin tapaan juuri ennen ottelua koronakaranteenista, joka kesti molemmilla joukkueilla 14 vuorokautta. Pelituntuma molemmilla joukkueilla oli 17 vuorokauden takana. Ilves oli selvinnyt karanteenista paremmin ja voitti 4–0 (0–0, 2–0, 2–0).

Aivan kaikki eivät karanteenista selvinneet yhdessä joukkueen kanssa. Sportin päävalmentaja Risto Dufvan ja kolmen pelaajan karanteeni oli merkitty päättyväksi vuorokautta muita myöhemmin. Mistään ei löytynyt varmaa tietoa, miksi asia on niin.

Ilves oli ottelussa selvästi innokkaampi, vaikka mistään suuresta jääkiekkotapahtumasta ei ollut kyse. Vauhtia toki oli, mutta pelaamattomuus aiheutti useita vaikeita tilanteita kiekon kanssa.

Sportin ja miksei HPK:kin kannattajat ovat viettäneet aikaa taskulaskin kädessä, verraten Sportin ja HPK:n pistekeskiarvoa.

Sport olisi tiistaina voitollaan varmistanut paikkansa pudotuspeleihin, mutta niin ei käynyt. Taskulaskin on siis edelleen merkittävin työkalu jääkiekkoyhteisön parissa.