Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Markkasen Chicago taantui vanhoihin tapoihin – Bullsin hyökkäyspeli oli tehotonta ja puolustus ponnetonta ottelussa NBA:n heittopussia vastaan

Lauri Markkasen NBA-seuran Chicago Bullsin kasvukivut jatkuvat. Bulls väläytti viime viikolla parempia otteita uuden keskushyökkääjän Nikola Vucevicin ja Zach LaVinen johdolla, mutta sunnuntaina joukkue kärsi nolon tappion Minnesotalle.

Bulls hävisi alkukauden heikoimmalle joukkueelle pistein 117–121, ja Markkanen jäi kahdeksaan pisteeseen alle 20 minuutin peliajalla.

Bullsin pelaajista vain LaVine ja vaihtomies Troy Brown onnistuivat hyökkäyspäässä, ja puolustus päästi vastustajan liian helpolla. Pisteissä joukkueiden ero syntyi vapaaheittoviivalta. Minnesota sai kaikki 25 vaparia sisään, Bulls vain kahdeksan 13:sta.

– Olisimme voineet tehdä tästä pelistä helpomman. Hyökkäyspelissä joukkueiden isoin ero oli vapaaheitoissa ja siinä, miten vastustaja sai vapaaheittoja, Bullsin päävalmentaja Billy Donovan tiivisti pelin Chicago Tribunelle .

– Meidän täytyy kyetä puolustuksessa parempaan, joten meillä on paljon töitä tehtävänä. Kyse ei ole joukkueen isoista miehistä eikä takamiehistä vaan molempien yhdistelmästä ja yhteispelistä.

Minnesota muisti Townsin äitiä

LaVine heitti ottelussa 30 pistettä. Joukkueen tuoreista hankinnoista parhaiten onnistui Brown, joka heitti 15 pistettä erinomaisella prosentilla. Vukevicin saaliis oli 18 pistettä ja viisi levypalloa.

Brown sai edellisotteluita enemmän peliaikaa Patrick Williamsin kustannuksella. Williams jäi 26 minuutin peliajalla tyystin vaille pisteitä.

Minnesota Timberwolves muisti ottelussa tähtipelaajansa Karl-Anthony Townsin vuosi sitten koronasairauteen menehtynyttä äitiä Jacquelinea varaamalla tämän istuinpaikan tyhjäksi joukkueen kotihallissa.

Towns kertoi viime joulukuussa, että hän on menettänyt koronan takia kaikkiaan seitsemän läheistä sukulaista.