Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Vucevicin tripla-tupla joudutti Chicagon voittoon – "Emme todellakaan voi kontrolloida kohtaloamme"

Chicago Bulls jatkoi pakkovoittojen napsimista koripallon NBA:ssa ja kukisti lauantain vastaisena yönä Boston Celticsin lukemin 121–99. Chicago on itälohkossa 11:ntenä ja kolmen voiton päässä paikasta pudotuspelikarsintaan.

Edellä oleva Washington Wizards voi myös kasvattaa voittosaldoaan, kun molemmilla joukkueilla on jäljellä viisi runkosarjaottelua.

– Kaikella realismilla, emme todellakaan voi kontrolloida kohtaloamme. Se mitä meidän täytyy tehdä, on kontrolloida niitä asioita, joita voimme kontrolloida. Mitä enemmän voimme voittaa ja kilpailla mukana, niin sitä parempi, Chicagon päävalmentaja Billy Donovan sanoi Chicago Sun-Timesille .

Takaa-ajajan tehtävä on lähes mahdoton, mutta kaksi peräkkäistä voittoa antavat toivoa loppukauden otteluihin. Kärkipään joukkueista Brooklyn Nets tulee vastaan kahdesti ja Milwaukee Bucks kerran. Häntäpäästä Chicago kohtaa Detroit Pistonsin ja Toronto Raptorsin.

– Pelaamme todella hyvin ja olemme todella kilpailevia. Tiedämme, että selkämme ovat seinää vasten juuri nyt. Pelasimme sen mukaisesti. Olisimme tietysti mielellämme erilaisessa asemassa, mutta olemme asettaneet itsemme tähän asemaan, 25 pistettä pussittanut Zach LaVine tuumi ESPN:n verkkosivuilla .

Vucevic on sopeutunut erinomaisesti

LaVinen lisäksi myös Coby White pussitti 25 pistettä, mutta Nikola Vucevic kerrytti tripla-tuplaan oikeuttavat tilastot. Hän heitti 18 pistettä, voitti 14 levypalloa ja antoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Tripla-tupla oli hänelle NBA-uran neljäs ja ensimmäinen Chicagossa, jonne hän siirtyi maaliskuun lopussa.

– Olemme oppineet tuntemaan toinen toisiamme. Mielestäni minä ja Coby olemme pystyneet rakentamaan hyvän kemian välillemme, Vucevic kertoi.

Suomalaispelaaja Lauri Markkanen pelasi vain 14.13 minuuttia ja heitti kahdeksan pistettä. Hän upotti vain yhden viidestä pelitilanneheitostaan, kun kolmonen putosi kerran korisukkaan. Loput pisteensä hän nakutti vapaaheittoviivalta, jolta hän osui 100-prosenttisesti. Markkanen otti lisäksi kaksi levypalloa.