Halep ja Wawrinka jättävät Tokion olympiatenniksen väliin

Naistennistähdistä Tokion olympialaisissa ei nähdä Halepin (kuvassa) lisäksi Yhdysvaltojen Serena Williamsia. AFP / LEHTIKUVA

STT–TT

Tokion olympiatenniksen osallistujalista väheni tiistaina kahdella huippunimellä, kun naisten maailmanlistan kolmonen Romanian Simona Halep ja miesten maailmanlistan 30:s, Sveitsin Stan Wawrinka, ilmoittivat kumpainenkin vetäytyvänsä olympialaisista.

Pohjevammasta kärsivä Halep joutui jo aiemmin jättämään väliin Ranskan avoimen tennisturnauksen ja nyt maanantaina alkaneen Wimbledonin tennisturnauksen.

Pekingin olympialaisissa vuonna 2008 miesten tenniksen nelinpelikultaa yhdessä Sveitsin Roger Federerin kanssa voittanut Wawrinka sen sijaan toipuu jalkaleikkauksesta, minkä vuoksi osallistuminen tuleviin olympialaisiin ei ole mahdollista.

Jo aiemmin Tokion olympiatenniksen ovat ilmoittaneet jättävänsä väliin muun muassa Yhdysvaltojen Serena Williams, Espanjan Rafael Nadal ja Itävallan Dominic Thiem.

Tokion olympialaiset alkavat 23. heinäkuuta ja päättyvät 8. elokuuta.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut