Jalkapallolegenda Pele kertoo toipumisen etenevän hyvin leikkauksen jälkeen

Pele on jalkapallohistorian ainoa kolme maailmanmestaruutta voittanut pelaaja, ja hänet on useissa yhteyksissä rankattu lajin kaikkien aikojen suurimmaksi hahmoksi. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Brasilialainen jalkapalloikoni Pele päivitti tilannettaan toipuessaan hänelle tehdystä leikkauksesta, jossa poistettiin kasvain suolistossa. Sao Paulossa sijaitseva Albert Einstein -sairaala operoi Pelen lauantaina.

– Olen toipumassa hyvin, 80-vuotias Pele ilmoitti sosiaalisessa mediassa.

Sairaala kertoi maanantaina, että Pele toipuu teho-osastolla. Keskiviikkona julkaistussa päivityksessä sairaala ei maininnut, onko Pele yhä teho-osastolla.

Pele otettiin sairaalaan rutiinitutkimuksiin, jotka paljastivat "mahdollisesti epäilyttävän" kasvaimen. Pele, oikealta nimeltään Edson Arantes do Nascimento, on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista, ja hän on viettänyt sairaalahoidossa useita jaksoja.

Pele on jalkapallohistorian ainoa kolme maailmanmestaruutta voittanut pelaaja (1958, 1962, 1970), ja hänet on useissa yhteyksissä rankattu lajin kaikkien aikojen suurimmaksi hahmoksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut