Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Clevelandille kauden ensimmäinen voitto, Lauri Markkanen pussitti 12 pistettä

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers on napannut kauden ensimmäisen voittonsa. Cavaliers voitti kotonaan Atlanta Hawksin lukemin 101–95.

Hawks oli johdossa kahden ensimmäisen erän jälkeen, mutta Cavaliers onnistui kääntämään pelin edukseen kolmannella jaksolla. Atlanta oli taas etevämpi viimeisessä erässä, mutta se ei riittänyt kaatamaan clevelandilaisia.

Markkanen pussitti ottelussa 12 pistettä. Levypalloja hänelle kertyi kahdeksan. Peliaikaa suomalainen sai lähes 32 minuuttia.

– Kyse on koko joukkueen ponnistuksesta. Kyse ei ole yhdestä tai kahdesta äijästä, Cavaliersin pelintekijä Ricky Rubio kommentoi joukkueen suoritusta pelin jälkeen Bally Sports Clevelandille .

– Koko joukkue voi tehdä pisteitä, koko joukkue voi tehdä monia asioita.

Pelin tehokkain pelaaja oli Atlantan Trae Young, joka teki 24 pistettä. Yhden pisteen vähemmän pussitti Cavaliersin Rubio. Clevelandille toiseksi eniten pisteitä nakutti Evan Mobley, joka pelaa ensimmäistä NBA-kauttaan.