Ryan Johnstonin rankkari toi kaksi pistettä HPK:lle – "Meillä oli halu tehdä muutoksia kesken pelin"

Rauman Lukko johti keskiviikkoista kotiotteluaan HPK:ta vastaan jo turvallisen tuntuisesti maalein 2-0, mutta niin vain tapahtui, että Liigan tämän hetken kuumin joukkue tuli rinnalle ja voittolaukauskisassa vielä voittoon asti. Kaksi pistettä lähti Hämeenlinnaan tuloksella 3–4.

– Näytimme ensimmäisessä erässä tosi tyytyväisiltä ja pelasimmekin sen mukaan. Lukko johti jo 2–0, kun mentiin ensimmäisellä erätauolle, kertasi Kerhon lentoon saanut päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

– Jos minä olen johonkin tyytyväinen, niin siihen, että meillä oli halu tehdä muutoksia kesken pelin, ja myös pystyimme siihen, Pikkarainen jatkoi.

Ottelun voittomaalin laukoi voittolaukauskilpailussa HPK:n kolmas yrittäjä Ryan Johnston, joka sai lisäksi syöttöpisteen Michael Jolyn viimeistelemään 2–3-osumaan.

– Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, eikä peli-ilmettä voi muutenkaan moittia. Peli oli ennakkoluulotonta ja yrittämisen olen tosi tyytyväinen, sanaili puolestaan Lukon päävalmentaja Marko Virtanen.

– Kolmannessa erässä meillä oli paikat ratkaista jo ennen jatkoerää, mutta tolppaa pidemmälle ei päästy, hän harmitteli.

Varamiehisen Lukon maaleista torstaina vastasivat Linus Nyman, Scott Pooley ja Julius Mattila. HPK:n maalintekijät olivat rankkarionnistuja Johnstonin lisäksi Miro Ruohonen, Artturi Toivola ja Michael Joly. HPK:n maalia vartioinut Eetu Laurikainen joutui venymään kiekon eteen yli puolet useammin kuin Lassi Lehtinen kaukalon toisessa päässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut