Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sopimuksen solminut Juuso Pulli johti Ilveksen puolustajien esiinmarssia Oulussa – "Ulkomaille ei ollut halukkuutta lähteä, koska esikoinen syntyi syyskuun puolessa välissä"

Hyökkääjä Matias Mäntykivi oli miesten jääkiekkoliigassa Ilveksen jatkoaikaratkaisija 4–3-vierasvoitossa Kärpistä, mutta sitä ennen pääosiin nousivat tamperelaisseuran puolustajat.

Tiistaina Juuso Pulli solmi loppukauden sopimuksen Ilvekseen, ja päivää myöhemmin hän iski joukkueelleen 2–1-johtomaalin.

– Voi sanoa, että se maali oli kiitos sopimuksesta. Tuomas Salmela antoi pakki-pakkisyötön, mutta onneksi ei tullut ihan kohdilleen, niin en päässyt vetämään suoraan syötöstä. Veto otti Aten (Ohtamaa) mailasta hyvän pompun, ei varmaan muuten olisi mennyt, Pulli kertasi kauden avausmaaliaan.

Vieraiden 3–2-osuman lämäsi verkkoon puolustaja Jarkko Parikka, joka pelasi 300. liigapelinsä.

Aiemmin päivällä otsikoihin nousi Ilveksen luottopuolustaja Leo Lööf, joka valittiin Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen.

Kolme kautta ulkomailla kiekkoillut Pulli aloitti kautensa Mestiksen IPK:ssa.

– Sain Iisalmessa pelejä alle. Ulkomaille ei ollut nyt halukkuutta lähteä, koska esikoinen syntyi syyskuun puolessa välissä, 30-vuotias Pulli kertoi.