Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Cleveland Cavaliersille toinen peräkkäinen tappio, Markkanen jäi 11 pisteeseen

Cleveland Cavaliersilla ja joukkueen suomalaispelaajalla Lauri Markkasella ei ollut paras vire päällä koripallon NBA:ssa, kun Cavaliers kärsi Washington Wizardsille 93–110-vierastappion.

Markkanen pelasi runsaat 26 minuuttia, heitti 11 pistettä, keräsi kahdeksan levypalloa, antoi neljä korisyöttöä ja nappasi yhden torjunnan sekä riiston.

Markkanen onnistui kymmenestä pelitilanneheitostaan neljässä. Hänen neljästä kolmeen pisteen yrityksestään yksi meni koriin.

Cavaliersin tehomiehiä olivat Kevin Love ja Evan Mobley. Loven saldo oli 24 pistettä sekä 11 levypalloa ja Mobleyn 21 pistettä sekä viisi levypalloa.

Wizardsin ykköshahmo oli peleihin palannut Bradley Beal, joka heitti 29 pistettä, saalisti kuusi levypalloa ja jakoi kymmenen korisyöttöä. Kyle Kuzma säesti keräämällä 25 pistettä ja kymmenen levypalloa.

Poissaolojen rasittama Cleveland on orastavassa tappioputkessa, sillä häviö oli sille toinen peräkkäinen. Sitä ennen joukkue oli voittanut kahdeksasta viime pelistään seitsemän.

Cleveland on itälohkon viidennellä sijalla kerättyään 20 voittoa ja kärsittyään 15 tappiota. Wizards on itälohkossa kahdeksantena.

Harden herkutteli triplatuplalla

Kaksi muuta Suomen aikaa varhain perjantaina pelattua ottelua päättyivät tuloksiin Brooklyn–Philadelphia 102–110 ja Orlando–Milwaukee 118–136.

Philadelphian ykköstykki oli Joel Embiid, joka rohmusi 34 pistettä. Brooklyn Netsin supertähti Kevin Durant palasi NBA:n koronaprotokollalistalta tositoimiin ja tykitti joukkuekaverinsa James Hardenin tavoin 33 pistettä.

Harden ylsi ottelussa niin sanottuun triplatuplaan, kun hän kirjasi pistepottinsa lisäksi 14 levypalloa ja kymmenen korisyöttöä.

Kahdesti NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Giannis Antetokounmpo heitti Milwaukeelle 33 pistettä, kun hallitseva mestari juhli vierasvoittoa.