Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ducks aloitti vuoden lentopallon Mestaruusliigassa hienolla vierasvoitolla – "Peli sujui rennon letkeästi"

Vantaan Ducksin päävalmentaja Juho Rajala jäi lauantaina korona-altistumisen takia kotiin, kun hänen joukkueensa matkusti Joensuuhun kotitestien jälkeen aloittamaan kalenterivuoden 2022 lentopallon miesten Mestaruusliigassa Karelian Hurmosta vastaan.

– Kotona jännitti enemmän kuin aiemmin kentän laidalla, mutta peli sujui todella hienosti, rennon letkeästi. Erityisen tyytyväinen olen torjuntaan ja puolustukseen, Rajala sanoi Ducksin kaadettua Hurmoksen suoraan 3–0.

Joensuussa sai olla yleisöä 50 katsojaa. Sunnuntaina Ducks kohtaa Kokkolassa Tiikerit ilman yleisön läsnäoloa.

– Maanantaina liigan johtoryhmä kokoontuu ja tekee päätöksiä kauden jatkamisesta. Itse toivoisin että pelataan vain niiden rajoituksien puitteissa, mitä milloinkin on, Rajala sanoi

– Meillä olisi sunnuntain jälkeen vielä kuusi ottelua tammikuussa, ja mielestäni niiden siirtäminen tulevaisuuteen ei olisi paras vaihtoehto, hän lisäsi.

Voitollaan Ducks vahvisti asemiaan pudotuspeliviivan yläpuolella. Aleksander Rastamo teki 16 ja Ville Kattelus 12 pistettä. Ducks voitti torjuntapisteet 10–3, ja hyökkäysten onnistumisprosentit olivat sen eduksi 51–36.