Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Korona kurittaa edelleen kotimaan huippukoripalloa – vähintään yksi ottelusiirto varmistui

Miesten Korisliigan ottelu Kataja Basket–Kobrat siirtyy vierasjoukkueen koronakaranteenin takia. Ottelu oli määrä pelata perjantaina Joensuussa, mutta se siirtyy tammikuun 25. päivälle.

Ottelusiirron syynä on Kobrien joukkuetta koskeva koronakaranteeni, joka päättyy 15. tammikuuta. Kobrat kertoi maanantaina kotisivuillaan , että joukkueessa on todettu useita koronatartuntoja.

Karhu Basket puolestaan kertoi keskiviikkona kotisivuillaan , että korona sotkee sen tekemistä.

– Karhubasketin pelaajan puolisolta todettiin maanantaina aamupäivästä tehdyssä kotitestissä positiivinen tulos, joka on sittemmin virallisessa testissä vahvistettu koronaksi. Joukkue asetti välittömästi tämän jälkeen omatoimisesti altistuneet pelaajat karanteeniin.

– Kuitenkin pelaajat Simeon Carter, Cameron Jones, Malik Toppin ja Rene Rougeau olivat altistuneet ja olivat paikalla joukkueen yhteisharjoituksissa maanantain aamuharjoituksissa. Keskiviikkoaamun kotitestissä Jonesin ja Rougeaun tulokset näyttivät positiivista tulosta, seura kertoi.

Karhu Basketin pitäisi pelata miesten Suomen cupin välierässä Salon Vilpasta vastaan. Karhu Basketin puheenjohtaja Vesa Ojala kuitenkin kertoi Ylelle , että joukkue joutunee jäämään pois ottelusta koronatartuntojen takia.