Vieraskiertueen puolivälissä oleva Markkasen Cleveland Cavaliers nappasi voiton

Cleveland Cavaliersin Lauri Markkanen keräsi 20 pistettä, kun joukkue kukisti koripallon NBA:ssa vieraissa Utah Jazzin 111–91 (58–52).

Peliaikaa hieman yli 35 minuuttia saaneen Markkasen sihti oli kohdallaan, sillä hän onnistui 11 pelitilanneheitostaan kahdeksassa. Viidestä kolmen pisteen yrityksestään suomalaispelaaja onnistui neljässä. Markkanen keräsi Cavaliersin toiseksi korkeimman pistepotin. Lisäksi hän kirjasi tilastoihinsa kuusi levypalloa, yhden korisyötön ja yhden torjunnan.

Joukkueen ykköstykki oli Lamar Stevens, joka heitti 23 pistettä ja rohmusi seitsemän levypalloa. Kyseessä oli Stevensin tähänastisen uran suurin pistesaldo NBA:ssa. Hän heitti kolmannella neljänneksellä peräti 15 pistettä.

Markkasen ja Stevensin lisäksi kaksinumeroisen pistemäärän keräsivät Kevin Love (16 pistettä), Evan Mobley (15), Jarrett Allen (12) ja Darius Garland (11).

Garland keräsi niin sanotun triplatuplan, sillä hän nappasi pisteidensä lisäksi kymmenen levypalloa ja antoi peräti 15 korisyöttöä. Triplatupla oli hänelle uran ensimmäinen NBA:ssa.

– Olin yllättynyt, että tämä oli vasta hänen ensimmäisensä. Se on hänelle varmasti iso juttu, vaikka voitto on toki tärkeintä. Mutta mikä parempaa kuin tehdä triplatupla vieraissa, Markkanen iloitsi Garlandin puolesta Cavaliersin kotisivujen videolla ja sanoi "joukkueen tehneen melkoisen hyvää työtä".

Cavaliers keskellä vieraspelikiertuetta

Jazzin pistetykki oli Jordan Clarkson, joka keräsi 22 pistettä. Koronapoissaolojen murjoma Jazz kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa. Poissaolojen takia Jazzilta puuttui kentältä fyysistä kokoa, ja Cavaliers vei esimerkiksi levypallot nimiinsä 50–32.

Cavaliersille kyseessä oli kuuden pelin vieraskiertueen neljäs ottelu. Cavaliers on voittanut kyseistä peleistä kolme ja hävinnyt yhden. Joukkue on NBA:n itälohkossa kuudentena kerättyään 24 voittoa ja 18 tappiota. Jazz on länsilohkossa neljäntenä.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut