Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

New York Rangers nousi tappiolta 6–3-voittoon, kun Toronto Maple Leafsin maalihanat ehtyivät avauserän jälkeen

Jääkiekon NHL:ssä kotijoukkue Rangers nousi New Yorkissa 3–1-tappiolta lopulta 6–3-voittoon, kun vieraana olleen Toronto Maple Leafsin maalihanat ehtyivät avauserän jälkeen.

Newyorkilaisista kaikkiaan viisi pelaajaa lähti kaukalosta kahden tehopisteen kanssa. Toronton riveistä kaksi tehopistettä irtosi ainoastaan joukkueensa toisen maalin tehneelle Mitchell Marnerille, joka nappasi syöttöpisteen Michael Buntingin avauserän lopulla tekemästä maalista.

Ottelun kovin pistemies oli kotijoukkueen puolustaja Adam Fox, joka tasoitti tilit toisen erän lopulla ja jatkoi toisella maalilla päätöserän puolivälin tienoilla. Lisäksi hän oli rakentamassa joukkueensa avauserän ainokaista.

Kaksi maalia teki myös Ryan Reaves, joka avasi seuran maalitilin ja kavensi vielä tilannetta toisen erän alussa.

Nhl.comin mukaan tämä oli Reavesille vasta toinen kerta NHL-urallaan, kun hän onnistui tekemään kaksi maalia samassa ottelussa. Edellisen kerran näin kävi St. Louis Bluesin paidassa vuonna 2013.

New Yorkin suomalaisvahvistus Kaapo Kakko oli kaukalossa noin 13 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Voitto oli Rangersille jo kolmas perättäinen.

Kuokkanen joutui arizonalaisten kynsiin

Naapuriosavaltiossa Arizona Coyotes otti 4–1 vierasvoiton isäntäjoukkue New Jersey Devilsistä.

Maalintekijöitä oli New Jerseyn Newarkissa pelatussa ottelussa yhtä monta kuin maalejakin. Eniten tehopisteitä kilahti Arizonan Lawson Crousen ja Loui Erikssonin tileille. Crouse sai maalinsa lisäksi syöttöpisteen, kun taas Eriksson oli avittamassa kahta eri maalia.

Kotijoukkueen suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen oli jäällä liki 14 minuuttia, mutta lähti kaukalosta tehopisteittä.

Ottelun avauserässä kaksi eri arizonalaispelaajaa sai rangaistuksen Kuokkaseen liittyneistä rikkeistä. Christian Fischerille vihellettiin kaksiminuuttinen kiinnipitämisestä ja Shayne Gostisbeherelle kampituksesta.

Tappio oli New Jerseylle kolmas perättäinen. Arizonalle voitto oli puolestaan toinen peräjälkeen.