Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Kärppien olympiavalinnat Mäenalanen ja Ohtamaa hyvästelivät liigapelit tyylillä, Slafkovskyn tyylitön taklaus satutti Niskalaa

Tapparan koronakaranteeni ja sen aiheuttamat ottelusiirrot tarkoittavat sitä, että Kärppien tähtipelaajat Saku Mäenalanen ja Atte Ohtamaa pelasivat lauantaina viimeisen pelinsä miesten jääkiekkoliigassa ennen lähtöään Leijonien mukaan Pekingin olympiaturnaukseen.

Kaksikko suuntaa Pekingiin 2. helmikuuta. Tämän hetken otteluohjelman mukaan Kärpät pelaa seuraavan kerran vasta 3. helmikuuta, jolloin oululaiset kohtaavat SaiPan Lappeenrannassa.

Lauantain TPS-voitossa Mäenalanen iski tehot 2+1 ja Ohtamaakin sai nimensä tehotilastoon.

Koronakaranteenista vapautuneella TPS:lla pelit jatkuvat tiiviissä tahdissa, mutta Pekingiin lähtevä Juraj Slafkovsky saattoi myös pelata viimeisen pelinsä ennen olympialaisia. Slovakialaishyökkääjä taklasi käsi korkealla Kärppien Jaakko Niskalaa ja joutui ulosajetuksi.

– Ääliömäinen jäähy. Kyllä kädet pitää olla alhaalla, kun taklataan, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas tuomitsi pelaajansa hölmöilyn.

Liigan paras ylivoima näytti tehonsa. Kärpät iski Slafkovskyn jäähyn aikana peräti kolme maalia.

TPS:n vahvasta loppukiristä huolimatta Kärpät piti johtonsa ja voitti pelin hurjien loppuvaiheiden jälkeen 5–4.