Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

KalPa-luotsi Miettinen vaati omiltaan ammattietiikkaa: "Se on anteeksiantamatonta"

Ässät haki Kuopiosta kaksi pistettä 3–2-jatkoaikavoitollaan KalPasta. Vieraiden ratkaisijaksi nousi Derek Barach, joka niittasi Ässille lisäpisteen jatkoajan viimeisellä minuutilla. Voittomaalia edeltäneet tilanteet kuumensivat tunteita KalPan aitiossa ja yleisössä.

– Olis ansaittu ylivoima tuohon loppuun. Matti Järvistä rikottiin kahdesti, ja Ässät rokotti heti sen jälkeen, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen sadatteli.

Suurimmat syntipukit löytyivät kuitenkin omasta pukukopista. KalPa oli ottelun alussa täysin telineissä ja se päästi Ässät nopeasti kahden maalin johtoon. Se ei Miettistä miellyttänyt.

– Ässät oli valmistautunut niin kuin jääkiekkopeliin kuuluukin. Meiltä oli luokattoman huono sisääntulo ja siinä on meille iso opin paikka. Ekalla erätauolla saatiin pakottamalla ja raivoamalla peliin järkeä.

KalPa sai Aapeli Räsäsen ja Jaakko Rissasen osumilla vietyä pelin jatkoille, mutta se ei juuri lämmittänyt.

– Tällä hetkellä olemme itsemme suurin vihollinen. Se on anteeksiantamatonta tulla tuolla tavalla peleihin, Miettinen täräytti.