Ässille taas maalin tappio, junioreista Knihti iski avausmaalinsa

Ässien ja HPK:n kohtaamisille Porissa voisi sanoa kaavan oleman olemassa. Kaikkiaan porilaiset kärsivät kuluvan liigakautensa 16:nnen maalin tappion, ja lauantain kamppailun päätyttyä molemmat kotipelit HPK:ta vastaan kirjataan tähän tilastoon. Maalin tappioita on tasan puolet Ässien kaikista tappioista. Tällä kerralla Kerho nappasi 3–2 (2–1,1–0, 0–1) -voiton.

Yksi kotijoukkueen valopilkuista oli 18-vuotias Feetu Knihti, joka avauserässä iski liigauransa avausosuman. Aktiivisesti Knihti on maalia hakenutkin.

– 23 peliä siinä jo menikin, oli todella hieno tunne onnistua. Tappio tietysti iloa vie pois, sillä kun ammattilaisena pelataan, täytyy kaikki laittaa likoon. Ihan sama, mikä tilanne on sarjataulukossa, Knihti totesi.

Tarina seurailee tuttua kaavaa myös niin, että patapaidat kolisuttelivat tolppaa ja ylärimaa siinä, missä HPK käytti mahdollisuutensa tehokkaasti. Knihtiä jäivät varsinkin kolmannen erän maalipaikat vaivaamaan.

– Tappio todella harmittaa, paljon enemmän kuin normaalisti, Knihti sanoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut