Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Suomeen palannut Karolus Kaarlehto palasi voittajana liigavahdiksi – “Slovakiasta jäi vähän paska maku, nyt on hyvä fiilis”

Jukureissa ensimmäisen startin saanut Karolus Kaarlehto todisti joukkueen maalivahtiosaston tasapainon. Kun jääkiekkoliigan kakkonen voitti KooKoon 5–2, on Jukurit lyönyt nyt jokaisen joukkueen.

Slovakiasta palannut Kaarlehto oli ollut maalilla yhdessä pelissä muutaman minuutin, lauantain kakkosvahti Oskari Salminen on urakoinut 44 mittelössä.

– Minulla oli pari kuukautta edellisestä pelistä. Slovakiasta jäi vähän paska maku, olisi pitänyt onnistua ulkomaalaisena paremmin. Se oli kasvattava kokemus, oppia jäi henkisestä kasvamisesta. Nyt fiilis on hyvä näytönpaikasta, Kaarlehto mietti.

Pörssikärki Petrus Palmu (19+26=45) oli KooKoon hampaissa. Hyökkääjä otti päätöserässä yhteen Sam Lofquistin kanssa Kaarlehdon maalilla, ja keskinäinen huutelu jatkui jäähyaitiossa.

– Tutut kaverit tietävät, mikä pelimääräni on. Mutta en usko, että minua yritettiin provosoida. KooKoo-pelaaja varoitti minua, että hän menetti tasapainon tultua päälleni, Kaarlehto sanoi torikokouksen aloittaneesta tilanteesta.