Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Hattutemppuillut Emanuelsson palautti Kärpät voittokantaan – "Alivoimalla ensimmäinen maali vapautti meidän meininkiä"

Kärpät ryhdistäytyi kahden tappiopelin jälkeen ja otti kauden neljännen voittonsa JYPistä. Kahden viikon koronakurimuksesta kentille palannut isäntäjoukkue kaatui 0–6, vaikka maalivahtien torjuntalukemissa oli vain kolmen stopin ero.

Ilman olympiasankareitaan Atte Ohtamaata ja Saku Mäenalasta pelannut Kärpät oli erinomaisen tehokas paikoissaan.

Ruotsalaishyökkääjä Petter Emanuelsson iski puhtaan hattutempun ja ilmoittautui mukaan kamppailuun Liigan maalikuninkuudesta. Emanuelssonilla on matkaa kahden maalin verran tilastokärkeen Petrus Palmuun. Ruotsalaisen kanssa rinta rinnan kulkee myös JYPin Reid Gardiner, jonka 18 osumaa on kova lukema sarjan pohjalla olevan joukkueen pelaajalta.

– Alivoimalla ensimmäinen maali vapautti meidän meininkiä, Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola totesi.

Tuo mainittu av-osuma oli Juhamatti Aaltosen juhlaa. Aaltonen sai Ludwig Byströmiltä pitkän syötön ja näytti jo, ettei Aaltosella ole asiaa JYPin Konstantin Shostakin maalille. Alimpana miehenä tilanteessa puolustanut Joakim Kemell meni solmuun Aaltosen harhautuksen kanssa ja ei varmaan vieläkään tiedä, miten Aaltonen luiskahti maalintekoon.

Kärpät vei kauden runkosarjakohtaamiset JYPiä vastaan karulla maalierolla 27–4.